Gerechtelijk jaar geanimeerd ingezet met een receptie in het Maison de la Poste

Het Maison de la Poste was op 2 september het gedroomde kader voor een eerste ‘live’ bijeenkomst van onze Orde en haar genodigden.

 

Stafhouder Bart De Moor en de leden van de Raad van de Orde van de Nederlandse Orde van Advocaten bij de Balie te Brussel organiseerden deze receptie ter gelegenheid van de aanvang van het gerechtelijk jaar 2021-2022.  Bijna 400 gasten wandelden via de prachtige Gare Maritime op de Tour&Taxis site naar het zeer recent gerenoveerde Maison de la Poste. Dat deed tot in het begin van de 20ste eeuw dienst als administratief centrum voor de telefoon- en telegraafdiensten van Tour&Taxis. In de jaren 1970 huisvestte het een postkantoor en nog later een populaire nachtclub.

 

Het was een bijzonder gezellig treffen met hartelijke begroetingen, lekkere drankjes en verfijnde hapjes. Zoals uit de fotoreportage blijkt, was iedereen na een moeilijke periode van lockdown en social distancing zichtbaar opgelucht elkaar weer in levende lijve te kunnen ontmoeten. Via deze link kan u nog wat nagenieten aan de hand van de sfeerfoto’s. De foto’s die werden genomen op het moment van de begroeting kan u via deze link downloaden. En u zal het merken: de afwezigen hadden ongelijk!

Contact

Nederlandse Orde van Advocaten
bij de balie te Brussel
Gerechtsgebouw
Poelaertplein
1000 Brussel

Tel. 02/508 67 62
Fax 02/514 22 66
orde@baliebrussel.be

KBO nr: 248012469

 

balie logo

main_nav_private