Algemene Vergadering in uitgesteld relais

Algemene Vergadering in uitgesteld relais

De Nederlandse Orde van Advocaten bij de Balie te Brussel hield op 14 juni zijn Algemene Vergadering. Alle leden van Balie Brussel konden zich voor deze virtuele vergadering registreren.

Ze kregen de resultaten van de verkiezingen voor de stafhouder, voor de leden van de raad van de Orde en voor de afgevaardigden van de NOAB in de algemene vergadering van de OVB. Ze konden kennismaken met de nieuwe stafhouder, Bernard Derveaux. Secretaris Mr. Emmanuel Verraes bracht verslag uit over de activiteiten van de Raad terwijl penningmeester Mr. Aniek Bergmans toelichting gaf bij de jaarcijfers.

Tussendoor brachten enkele studenten van de jazz-afdeling van het Koninklijk Conservatorium hulde aan Toots Thielemans. Na afloop waren de leden van de Raad te gast voor een diner op het dakterras van Comet, met zicht op het Brusselse Justitiepaleis.

Wie zich niet registreerde of wie op 14 juni niet kon inloggen, heeft de mogelijkheid de Algemene Vergadering opnieuw te bekijken. Via deze link kunt u de live tussenkomsten in de studio en de korte videoreportages bekijken.