Privacyverklaring

Verantwoordelijke voor deze website

Nederlandse Orde van Advocaten bij de Balie te Brussel
Gerechtsgebouw
Poelaertplein
1000 Brussel
Tel. 02/508 67 62

De Nederlandse Orde van Advocaten bij de Balie te Brussel wordt in de rest van deze privacyverklaring afgekort tot NOAB.

 

Bescherming van Persoonsgegevens

NOAB verzamelt geen persoonsgegevens tenzij deze op vrijwillige basis worden verstrekt. Met het verzenden van een e-mail geeft een bezoeker NOAB toestemming zijn of haar persoonlijke gegevens op te slaan in een bestand van NOAB met het oog op een geautomatiseerde gebruikersprofilering, consumentenbeheer, ledenbeheer, marktonderzoek en direct mail per post.

De verstrekte gegevens kunnen voor deze doeleinden worden doorgegeven aan de met NOAB contractueel verbonden derden.

U heeft recht op inzage en eventuele correctie van uw desbetreffende persoonsgegevens.

U heeft het recht om u kosteloos te verzetten tegen verwerking van uw gegevens voor direct marketing doeleinden. U kunt uw aanvraag tot inzage, correctie of verzet richten tot het secretariaat van NOAB.

Uw elektronische contactgegevens kunnen door NOAB worden gebruikt voor direct e-mail marketing indien u hiermee voorafgaandelijk heeft ingestemd. Evenwel is uw voorafgaande instemming niet vereist wanneer NOAB elektronische contactgegevens die zij heeft verkregen, gebruikt voor direct e-mail marketing van eigen diensten.

U heeft recht op inzage en eventuele correctie van uw elektronische contactgegevens.

U heeft eveneens het recht om u kosteloos te verzetten tegen de verwerking van uw elektronische contactgegevens voor direct e-mail marketing doeleinden. U kunt uw aanvraag tot inzage, correctie of verzet dienaangaande richten tot het secretariaat.

 

Cookies

NOAB maakt gebruik van cookies. Er bestaan functionele, analytische en marketingcookies. Het is echter niet noodzakelijkerwijs zo dat NOAB al deze soorten cookies op dit moment op haar website gebruikt. Om u inzicht te geven in de actuele cookies van NOAB, vindt u verderop een lijst met alle momenteel gebruikte cookies.

Instemmen met cookies en voorkeuren wijzigen
Bij het eerste gebruik van deze site wordt u gevraagd in te stemmen met het cookiebeleid. U kan te allen tijde uw voorkeuren voor cookies van deze site aanpassen door op het label ‘Cookies beheren’ onderin uw scherm te klikken. Neem contact op met NOAB indien het u niet lukt uw voorkeuren aan te passen. Wij begeleiden u graag.

Waarom cookies?
NOAB plaatst specifieke cookies om het gebruiksgemak voor bezoekers te vergroten. Ze helpen in functionaliteit en zijn bedoeld om inzicht te krijgen in de werking en effectiviteit van de websites. Hiermee kunnen we de bezochte website zo gebruiksvriendelijke en interessant mogelijk maken voor de bezoeker. Hierbij worden geen gegevens verzameld die gebruikt kunnen worden om individuele gebruikers te volgen.

Functionele en analytische cookies
Deze cookies worden geplaatst voor technische en inhoudelijke optimalisatie. Er kan geen persoonlijke informatie, zoals een telefoonnummer, een e-mailadres of persoonlijk internetgedrag, uit deze cookies worden herleid. Deze cookies kunnen dus niet worden gebruikt voor e-mail- en marketingacties.

Marketingcookies
Marketingcookies worden geplaatst door externe mediabedrijven zoals Google of Facebook en kunnen worden ingezet voor het aanbieden van advertenties. Door het accepteren van deze cookies kunnen persoonsgegevens zoals IP-adressen verkregen worden. Met de advertenties die worden getoond aan de hand van marketingcookies kan de gebruiker geconfronteerd worden op de website van NOAB maar ook op externe sites.

Lijst met actuele cookies
De onderstaande lijst toont een overzicht van alle cookies die momenteel op de website van NOAB gebruikt worden.

KoekjeOmschrijving
Noodzakelijk
cookielawinfo-checkbox-analyticsDeze cookie wordt ingesteld door de GDPR Cookie Consent plugin. De cookies worden gebruikt om de gebruikerstoestemming voor de cookies op te slaan in de categorie 'Analytics'.
PHPSESSIDDeze cookie is afkomstig van PHP-applicaties. De cookie wordt gebruikt om de unieke sessie-ID van een gebruiker op te slaan en te identificeren met als doel het beheren van gebruikerssessies op de website. De cookie is een sessiecookie en wordt verwijderd wanneer alle browservensters worden gesloten.
viewed_cookie_policyDe cookie wordt ingesteld door de GDPR Cookie Consent-plug-in en wordt gebruikt om op te slaan of de gebruiker al dan niet heeft ingestemd met het gebruik van cookies. Er worden geen persoonlijke gegevens opgeslagen.
cookielawinfo-checkbox-necessaryDeze cookie wordt ingesteld door de GDPR Cookie Consent plugin. De cookies worden gebruikt om de gebruikerstoestemming voor de cookies op te slaan in de categorie 'Noodzakelijk'.
cookielawinfo-checkbox-non-necessaryDeze cookie wordt ingesteld door de GDPR Cookie Consent plugin. De cookies worden gebruikt om de gebruikerstoestemming voor de cookies op te slaan in de categorie 'Niet noodzakelijk'.
Analytics
_gidDeze cookie wordt geïnstalleerd door Google Analytics. De cookie wordt gebruikt om informatie op te slaan over hoe bezoekers een website gebruiken en helpt bij het maken van een analyserapport over hoe de website het doet. De verzamelde gegevens omvatten onder andere het aantal bezoekers, de bron waar ze vandaan komen en de pagina's die anoniem bezocht werden.
_gatDeze cookies worden door Google Universal Analytics geïnstalleerd om de aanvraagsnelheid te verlagen om het verzamelen van gegevens op sites met veel verkeer te beperken.
vuidDeze cookie wordt door de Vimeo-videospeler op websites gebruikt om trackinginformatie voor analyses te verzamelen.
_gaDeze cookie wordt geïnstalleerd door Google Analytics. De cookie wordt gebruikt om bezoekers-, sessie- en campagnegegevens te berekenen en het sitegebruik bij te houden voor het analyserapport van de site. De cookies slaan informatie anoniem op en kennen een willekeurig gegenereerd nummer toe om unieke bezoekers te identificeren.

De bovenstaande cookies worden niet gebruikt om het surfgedrag van de bezoeker op andere websites na te gaan. Uw internetbrowser laat u toe dat u het gebruik van cookies verhindert, dat u een waarschuwing ontvangt wanneer een cookie geïnstalleerd wordt of dat u de cookies nadien van uw harde schijf verwijdert. Raadpleeg hiervoor de help-functie van uw internetbrowser.

 

Klacht neerleggen bij de toezichthoudende autoriteit

Voor klachten in verband met de verwerking van je persoonsgegevens door VPG, kan je je wenden tot de Gegevensbeschermingsautoriteit, Drukpersstraat 35, 1000 Brussel / +32 (0)2 274 48 00 / commission@privacycommission.be / www.privacycommission.be.

 

Laatste versie

Deze privacyverklaring werd voor het laatst geüpdatet op 8 januari 2020.

Nederlandse orde van advocaten bij de balie te Brussel

Secretariaat Stafhouder
Gerechtsgebouw
Poelaertplein
1000 Brussel
Tel. 02/508 67 62
Fax 02/514 22 66
KBO nr: 248012469

 

balie logo

main_nav_private