DIApositief studenten getuigen in de pers

De jaarlijkse campagne voor het DIApositief-project schakelt de komende weken een tandje hoger. Onze drie DIApositief-studenten Matthieu, Haïtam en Chris kwamen onlangs uitgebreid in de pers over het belang van het DIApositief-project voor het welslagen van hun studies. U leest hun getuigenissen na op de websites van De Standaard, Het Nieuwsblad en Het Laatste Nieuws. Bruzz wijdde er zelfs een volledige reportage aan.

De studenten kwamen aan het woord tijdens een persconferentie die op 2 februari de nieuwe campagne voor het DIApositief-project aan de pers voorstelde. Met dit project wil onze balie meer jongeren met een migratieachtergrond aansporen om rechten te studeren en een carrière in de advocatuur te ambiëren.

Contact

Nederlandse Orde van Advocaten
bij de balie te Brussel
Gerechtsgebouw
Poelaertplein
1000 Brussel

Tel. 02/508 67 62
Fax 02/514 22 66
orde@baliebrussel.be

KBO nr: 248012469

 

balie logo

main_nav_private