Stafhouder Bernard Derveaux feliciteert de advocaat-stagiairs

Op 1 september 2022 werden 124 Nederlandstalige advocaten stagiairs voorgesteld aan de Eerste voorzitter van het hof van beroep, de Procureur-generaal, en de stafhouder. Nadien legden ze samen met hun Franstalige collega’s en deze van Balie Leuven de eed af in de plechtige zittingszaal van het hof van beroep. In zijn toespraak verwees de nieuwe stafhouder van de Nederlandse Orde van Advocaten bij de Balie te Brussel, Bernard Derveaux, onder meer naar de betekenis van de toga. De redactie van Jubel was er bij en maakte volgend videoverslag.

Contact

Nederlandse Orde van Advocaten
bij de balie te Brussel
Gerechtsgebouw
Poelaertplein
1000 Brussel

Tel. 02/508 67 62
Fax 02/514 22 66
orde@baliebrussel.be

KBO nr: 248012469

 

balie logo

main_nav_private