Lenteconcert op 23 maart 2022 geeft balieactiviteiten een boost

Na twee moeilijke jaren kon de Nederlandse Orde van Advocaten bij de Balie te Brussel opnieuw een concert organiseren. Stafhouder Bart De Moor stelde samen met de directeur van het Koninklijk Conservatorium Brussel een fantastisch programma samen.

Violist Vilmos Csikòs en pianiste Chiara Alaimo studeerden enkele jaren geleden succesvol af aan het Conservatorium en werken nu beiden aan een internationale carrière. Sopraan Ester Kouwenhoven studeerde af in 2019 en won de prijs voor de meest uitzonderlijke student uit de oude en klassieke muziekafdeling. Zij bracht Laschia ch’io pianga uit Rinaldo van Georg Friederich Händel, een aria die de stafhouder nauw aan het hart ligt omdat hij de noodzakelijke veerkracht van de mens illustreert.

Het talent van de muzikanten stond die avond borg voor een onvergetelijke belevenis. Als toetje had de stafhouder ook nog een verrassing en bracht Sopraan Ying Chun Lu,  die jaren als koriste aan de Muntschouwburg werkte, een bekend Chinees volksliedje waarbij  Jantien Brys haar op de piano begeleidde.

Het talrijk aanwezige publiek smaakte de gediversifieerde samenstelling van het muzikale programma en genoot na afloop van een verzorgde receptie die werd aangeboden in de fleurige inkomhal van de concertzaal.

Bekijk hier de foto’s.

 

 

 

 

Contact

Nederlandse Orde van Advocaten
bij de balie te Brussel
Gerechtsgebouw
Poelaertplein
1000 Brussel

Tel. 02/508 67 62
Fax 02/514 22 66
orde@baliebrussel.be

KBO nr: 248012469

 

balie logo

main_nav_private