Voor advocaten

Uw stage bij Balie Brussel

Toekomstige stagiairs

Bent u (bijna) afgestudeerd als master in de Rechten en wilt u aan de slag als advocaat? Dan is een stage aan Balie Brussel de sterkste start van uw carrière. U werkt niet alleen in een wereldstad vol toonaangevende organisaties, Balie Brussel biedt u ook een degelijke omkadering. We zijn er voor u en al onze advocaten en vormen een gemeenschap. We luisteren naar uw vragen en verzuchtingen en zorgen ervoor dat u professioneel groeit dankzij relevante opleidingen.

We willen een eigentijdse en betrokken balie zijn. Zo vormen we de brug tussen de traditionele waarden van het beroep van advocaat en de hedendaagse maatschappij met al haar innovaties en uitdagingen.

Op deze pagina’s vinden studenten, advocaten-stagiairs en stagemeesters alle informatie rond het stagetraject. Ook alle nodige documenten zijn hier beschikbaar.

Met een handig overzicht helpen we u graag op weg voor de start van uw driejarige stage.

Uw kennis graag delen met toekomstige confraters? Dan verwelkomen we u graag als stagemeester.

Het blijft een bijzondere mijlpaal in uw carrière: de plechtige eedaflegging voor het hof van beroep.

Zowel stagemeesters als advocaat-stagiairs moeten aan een aantal stageverplichtingen voldoen. Een sterke basis voor een succesvolle start!

Neem contact op met onze deontologische hulplijn

Aarzel niet om contact op te nemen met onze deontologische hulplijn. Onze ervaren en deskundige adviseurs staan klaar om u te helpen met al uw vragen en zorgen. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons u begeleiden.

Meer over
Balie Brussel