Heropstart van de zittingen BJB vanaf 31 augustus 2020

De Commissie Juridische Bijstand en het Bureau van Juridische Bijstand houden de evolutie van het Corona-virus nauw in het oog. Gelet op de beperkte versoepelingen, die zullen ingaan op 1 september 2020 maar tevens in het belang van de rechtszoekenden, zullen de zittingen van het Bureau Juridische Bijstand opnieuw doorgaan in de Regentschapsstraat 63 en dat vanaf 31 augustus 2020 en à rato van 4 zittingen per week (we gaan met andere woorden terug naar het ‘gewone’ systeem)

Opdat deze kunnen doorgaan in zo veilig mogelijke omstandigheden, kunnen jammer genoeg niet alle stagiairs deelnemen aan de BJB-zittingen.

Alle stagiairs ingeschreven vóór 1 september 2020 kunnen deelnemen en ieder dient zijn / haar eigen sectievergadering te volgen.

Wij herinneren er u tevens aan dat mondmaskers verplicht zijn, zowel voor het sectiehoofd, de aanwezige stagiairs als voor de rechtszoekenden.

Organisatorisch verzoeken wij u vriendelijk om alle vragen enkel te mailen naar bjb@baliebrussel.be 
Bij telefonisch contact wordt sowieso altijd gevraagd uw vraag op mail te zetten. 

Mogen wij u tot slot verzoeken uw aan / afwezigheid te melden per email aan bjb@baliebrussel.be

Het spreekt voor zich dat alle mogelijke veiligheidsmaatregelen genomen werden voor deze zittingen zodat social distancing kan gehandhaafd worden  en er mondmaskers en handgel ter beschikking zullen zijn voor diegenen die hier niet over zouden beschikken.

Wij volgen de maatregelen van de regering op de voet en zullen bovenstaande strategie aanpassen in functie van de beslissingen van de Veiligheidsraad.

U kan alle info volgen via de uitzonderlijke nieuwsbrief # coronacrisis en via onze website www.baliebrussel.be “nieuws”.

Veel succes en hou het gezond!

Contact

Nederlandse Orde van Advocaten
bij de balie te Brussel
Gerechtsgebouw
Poelaertplein
1000 Brussel

Tel. 02/508 67 62
Fax 02/514 22 66
orde@baliebrussel.be

KBO nr: 248012469

 

balie logo

main_nav_private