Individuele loopbaancoaching

Zit u met vragen over de ontwikkeling van uw loopbaan als advocaat, wilt u uw  timemanagement optimaliseren maar u weet niet hoe, wenst u uw relatie en communicatie met uw collega’s te verbeteren of denkt u dat u uw talenten op een andere manier professioneel kan inzetten ?

Misschien is individuele loopbaanbegeleiding dan wel iets voor u!!

Samen met een persoonlijke coach kan u op zoek gaan naar de gepaste antwoorden of oplossingen. De coach vertrekt steeds vanuit uw concrete loopbaanvraag en werkt toe naar een persoonlijk ontwikkelingsplan zodat u na de coaching concrete stappen kan zetten om uw loopbaan in lijn te brengen met uw talenten, uw vaardigheden, uw motivatie en uw waarden.

Een coaching kan tot 8 gespreksuren duren, verdeeld over verschillende sessies die zowel ’s avonds als overdag door kunnen gaan.

Sinds juli 2013 heeft u als Nederlandstalige zelfstandige of werknemer recht om één maal om de zes jaar een individuele loopbaanbegeleiding te volgen bij een erkend loopbaancentrum dankzij de aankoop van een loopbaancheque.

Een loopbaancheque kost € 40 en geeft recht op 4 uur loopbaancoaching. U kan via de website van de VDAB tot 2 loopbaancheques aanvragen.

Klik hier voor meer info of telefoneer naar 0800/11 303 dan komt u rechtstreeks in contact met de informatielijn van Itinera. Dit is uiteraard vertrouwelijk, de Orde wordt hiervan niet op hoogte gebracht. Discretie is dus verzekerd!

Contact

Nederlandse Orde van Advocaten
bij de balie te Brussel
Gerechtsgebouw
Poelaertplein
1000 Brussel

Tel. 02/508 67 62
Fax 02/514 22 66
orde@baliebrussel.be

KBO nr: 248012469

 

balie logo

main_nav_private