Bericht voor de kandidaat-eedaflegger van maandag 02/11/2020

Op maandag 2 november 2020 zal u de eed afleggen.

Vanwege de voortdurende coronacrisis nemen wij specifieke voorzorgsmaatregelen en rekenen daarvoor op uw begrip.

Er zal geen voorstelling aan de Eerste Voorzitter van het Hof van Beroep te Brussel en aan de Procureur-Generaal plaatsvinden.

De eedaflegging van de kandidaat-stagiairs van de Nederlandse Orde van Advocaten bij de Balie te Brussel en Leuven vangt aan om 12u30 stipt in Zittingszaal 1.32. Wij vragen u uiterlijk om 12u15 plaats te nemen op de gespreide zitplaatsen, aangeduid met een groene V.

De eedaflegging dient stipt te starten op het voorziene aanvangsuur. Wees daarom tijdig aanwezig. U zal namelijk eerst via de scanstraat moeten passeren om toegang te krijgen tot het Justitiepaleis. Vergeet bijgevolg zeker uw eID niet!

In het Justitiepaleis zal de weg naar Zittingszaal 1.32 duidelijk aangegeven worden.

Het is verplicht een mondmasker te dragen in het Justitiepaleis. U zal een mondmasker met het logo van Balie Brussel vinden op de toegewezen en aangeduide zitplaatsen. Omwille van het esthetisch effect, nodigen wij u graag uit dit specifieke mondmasker te dragen tijdens de gehele duur van de zitting. U mag het masker uitdoen op het ogenblik van de eedaflegging zelf en voor het nemen van de foto.

Vanwege de opgelegde maatregelen van de Veiligheidsraad, mogen noch de stagemeesters (of andere advocaten gelast met het voorstellen van de kandidaat-eedafleggers), noch familieleden/vrienden aanwezig zijn op de eedaflegging. De eedaflegging zal voor alle kandidaten vanop veilige afstand plaatsvinden en met naleving van alle veiligheidsvoorschriften.

Als laatste wensen wij nog ter herinnering mee te geven dat, indien u nog geen digitale aanvraag tot inschrijving op de lijst van stagiairs indiende, u dat nog steeds kan via deze link.

Contact

Nederlandse Orde van Advocaten
bij de balie te Brussel
Gerechtsgebouw
Poelaertplein
1000 Brussel

Tel. 02/508 67 62
Fax 02/514 22 66
orde@baliebrussel.be

KBO nr: 248012469

 

balie logo

main_nav_private