Eedaflegging 01/09/2020: praktische info

Op dinsdag 1 september 2020 zullen meer dan tweehonderd kandidaat-stagiairs de eed afleggen.

De eedaflegging van de kandidaat-stagiairs van de Nederlandse Orde van Advocaten bij de Balie te Brussel en Leuven zal aanvangen om 15u stipt in de grote wandelzaal van het Justitiepaleis. Wij vragen aan de kandidaat-stagiairs uiterlijk om 14u45 plaats te nemen op de toegewezen zitplaats, opdat de eedaflegging stipt kan starten op het voorziene aanvangsuur.

Vanaf 13u30 tot 14u45 zullen medewerkers van onze Orde aan de ingang van het Justitiepaleis de kandidaat-stagiairs ontvangen en een persoonlijke fiche overhandigen met vermelding van hun zitplaats in de grote wandelzaal. Deze fiche zal hen ook sneller toegang bieden tot het Justitiepaleis daar zij niet via de scanstraat zullen moeten passeren.

Aangezien het verplicht is een mondmasker te dragen in het Justitiepaleis, zullen de kandidaat-stagiairs ook een mondmasker met het logo van de Balie Brussel ontvangen. Omwille van het esthetisch effect, nodigen wij hen graag uit dit specifieke mondmasker te dragen tijdens de gehele duur van de zitting. Het masker mag uitgedaan worden op het ogenblik van de eedaflegging zelf en voor het nemen van de foto.

Vanwege de opgelegde maatregelen van de Veiligheidsraad, mogen noch de stagemeesters (of andere advocaten gelast met het voorstellen van de kandidaat-eedafleggers), noch familieleden/vrienden aanwezig zijn op de eedaflegging. De eedaflegging zal vanop veilige afstand plaatsvinden voor alle kandidaten.

Contact

Nederlandse Orde van Advocaten
bij de balie te Brussel
Gerechtsgebouw
Poelaertplein
1000 Brussel

Tel. 02/508 67 62
Fax 02/514 22 66
orde@baliebrussel.be

KBO nr: 248012469

 

balie logo

main_nav_private