Eedaflegging 8 juni 2020: praktische info

De voorstelling aan de Eerste Voorzitter van het Hof van Beroep te Brussel en aan de Procureur-Generaal vindt maandag 8 juni 2020 plaats om 12u30 stipt in de zittingszaal van de eerste kamer van het Hof van Beroep (lokaal 1.32).

De voorstelling en eedaflegging gebeuren in toga en zal, vanop veilige afstand, verricht worden door de stafhouder voor alle kandidaten.

Uit gezondheidsoverwegingen wordt aan de patroons (of andere advocaten gelast met het voorstellen van de kandidaat-eedafleggers) gevraagd niet aanwezig te zijn op de zitting.

Gezien de toestand is het ook voor familieleden, vrienden en sympathisanten niet mogelijk om aanwezig te zijn op de eedaflegging. Gelieve daarvoor begrip te willen opbrengen.

De zittingszaal is op zodanige wijze ingericht dat er genoeg zitplaatsen zijn voor de eedafleggers, met voldoende afstand tussen de zitplaatsen. De Nederlandstalige kandidaten zullen afzonderlijk van de Franstalige kandidaten de eed afleggen teneinde het aantal fysiek aanwezige personen beperkt te houden.

Contact

Nederlandse Orde van Advocaten
bij de balie te Brussel
Gerechtsgebouw
Poelaertplein
1000 Brussel

Tel. 02/508 67 62
Fax 02/514 22 66
orde@baliebrussel.be

KBO nr: 248012469

 

balie logo

main_nav_private