Eedaflegging 6 april 2020: neerlegging stukken ten laatste 27 maart 2020 vóór 16u!

NEERLEGGING STUKKEN VOOR DE EEDAFLEGGING

De inlichtingen over de data van de eedaflegging, de stukken die moeten worden neergelegd op het Eerste Bureau van het Parket-Generaal, de uiterlijke datum om deze stukken neer te leggen en de openingsuren van de diensten kan u raadplegen via de site van het Openbaar Ministerie.

DIGITALE NEERLEGGING STUKKEN SECRETARIAAT VAN DE STAGESCHOOL

De aanvraag tot inschrijving op de lijst van stagiairs gebeurt via de digitale inschrijvingsmodule en dit ten laatste op 27 maart 2020, 16u, datum waarop ook de neerlegging van de stukken voor de eedaflegging dient te gebeuren.

Het origineel stagecontract dient verplicht toegevoegd te worden. Hou er rekening mee dat een stagecontract dat niet in orde is, voor vertraging zorgt van uw dossier tot opname op de lijst van de stagiairs. Check hier of uw stagemeester en stagecontract aan alle voorwaarden voldoen!

Nederlandse orde van advocaten bij de balie te Brussel

Secretariaat Stafhouder
Gerechtsgebouw
Poelaertplein
1000 Brussel
Tel. 02/508 67 62
Fax 02/514 22 66
KBO nr: 248012469

 

balie logo

main_nav_private