Toon menu
Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Nieuw op deze site: de rubriek ‘veelgestelde vragen’. Misschien zit u ook met een prangende vraag over de Balie in Brussel. Stuur u vraag dan per mail naar info@baliebrussel.be.
NOAB Nieuws
26/11/2014

VPG - Plechtige openingszitting – 28 november 2014, 15u30, Plechtige zittingszaal van het Hof van Cassatie

Op vrijdagnamiddag 28 november 2014 houdt Prof. Dr. Kim Van Der Borght de openingsrede met als titel "China: de rechtsorde zoals we ze kennen?". De openingsrede zal handelen over de toenemende aantrekkingskracht van China als handelspartner en de mogelijke manieren waarop ook de Brusselse advocaat de opportuniteiten kan benutten die de Chinese markt ons biedt.

Na de uiteenzetting van de heer Van Der Borght, volgt traditiegetrouw een repliek van de voorzitter van het Vlaams Pleitgenootschap, Mr. Joris Roesems. De Stafhouder, Mr. Kathleen Vercraeye, sluit deze openingsrede af.

Voor het bijwonen van de openingszitting verdient u 2 juridische punten.

Opgelet! De openingszitting is volzet!

Meer informatie vindt u hier.

Lees meer

Welkom

 U zoekt een advocaat? U bent een advocaat? Of u wilt advocaat worden?

Welkom dan op de website van NOAB, de Nederlandstalige Orde van Advocaten bij de Balie te Brussel die de Nederlandstalige advocaten uit het gerechtelijk arrondissement Brussel-Halle-Vilvoorde groepeert.

Met deze website wil NOAB rechtzoekenden niet alleen wegwijs maken in hun zoektocht naar een juiste advocaat, maar ook duidelijk maken waarvoor u beroep kunt doen op een advocaat.

Ook ‘advocaten-in spe’ heten we graag welkom. Ook zij kunnen op deze site alle nodige formaliteiten terugvinden.

De advocaten zelf verwijzen we rechtstreeks door naar het luik ‘Ik ben advocaat bij de Brusselse balie’.