Toon menu
NOAB Nieuws
17/02/2015

Speciale toegangskaart voor advocaten van Brusselse balie voor Justitiepaleis

Geachte Confraters,
 
We hebben in samenspraak met de Eerste Voorzitter van het Hof van Cassatie en de politie- en veiligheidsdiensten een oplossing uitgewerkt om sneller toegang te verlenen tot het Justitiepaleis aan de advocaten van onze Balie. U zal onmiddellijk toegang krijgen op vertoon van een specifieke advocatenbadge en niet meer via de veiligheidsscan moeten gaan.

Lees meer

05/02/2015

Pleidooi voor een veilige en vlotte toegang tot het Gerechtsgebouw te Brussel

Het personeel van het Gerechtsgebouw geraakt makkelijker binnen dan de advocaten. De stafhouder van de Nederlandse Orde van Advocaten bij de Balie te Brussel Kathleen Vercraeye ondersteunt de vraag van de stafhouder van de Franse Orde van advocaten bij de Balie te Brussel om gepaste maatregelen te nemen voor een veilige en vlotte toegang tot het Gerechtsgebouw in Brussel.

Lees meer

Welkom

 U zoekt een advocaat? U bent een advocaat? Of u wilt advocaat worden?

Welkom dan op de website van NOAB, de Nederlandstalige Orde van Advocaten bij de Balie te Brussel die de Nederlandstalige advocaten uit het gerechtelijk arrondissement Brussel-Halle-Vilvoorde groepeert.

Met deze website wil NOAB rechtzoekenden niet alleen wegwijs maken in hun zoektocht naar een juiste advocaat, maar ook duidelijk maken waarvoor u beroep kunt doen op een advocaat.

Ook ‘advocaten-in spe’ heten we graag welkom. Ook zij kunnen op deze site alle nodige formaliteiten terugvinden.

De advocaten zelf verwijzen we rechtstreeks door naar het luik ‘Ik ben advocaat bij de Brusselse balie’.