Toon menu
Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Nieuw op deze site: de rubriek ‘veelgestelde vragen’. Misschien zit u ook met een prangende vraag over de Balie in Brussel. Stuur u vraag dan per mail naar info@baliebrussel.be.
NOAB Nieuws
14/01/2015

Zijn wij CHARLIE?

De Stafhouder van de NOAB is van mening dat “nu fundamentele waarden als vrije meningsuiting, verdraagzaamheid, respect voor anderen, letterlijk onder vuur liggen (…) moeten wij als advocatuur en als individuele advocaat des te meer getuigen van onze gehechtheid aan onze rechtstaat.

En we moeten dit blijven doen: vrij en onafhankelijk.

Lees meer

22/12/2014

Eindejaarswensen

Stafhouder Kathleen Vercraeye, de leden van de Raad en de medewerkers van de Nederlandse Orde van Advocaten bij de Balie te Brussel wensen u prettige eindejaarsfeesten en een voorspoedig Nieuwjaar.

Lees meer

10/12/2014

Openingsplechtigheid Gerechtelijk Jaar 2014-2015 aan de Brusselse Balie op 28 november 2014

Bij de opening van het gerechtelijk jaar wil de traditie dat de Stafhouder van de Nederlandse Orde van Advocaten bij de Balie te Brussel eveneens het woord neemt en de openingsredenaar van repliek dient. Voor die openingsrede deed het Vlaams Pleitgenootschap, die deze plechtigheid organiseert, een beroep op professor Kim Van der Borgt.

Lees meer

Welkom

 U zoekt een advocaat? U bent een advocaat? Of u wilt advocaat worden?

Welkom dan op de website van NOAB, de Nederlandstalige Orde van Advocaten bij de Balie te Brussel die de Nederlandstalige advocaten uit het gerechtelijk arrondissement Brussel-Halle-Vilvoorde groepeert.

Met deze website wil NOAB rechtzoekenden niet alleen wegwijs maken in hun zoektocht naar een juiste advocaat, maar ook duidelijk maken waarvoor u beroep kunt doen op een advocaat.

Ook ‘advocaten-in spe’ heten we graag welkom. Ook zij kunnen op deze site alle nodige formaliteiten terugvinden.

De advocaten zelf verwijzen we rechtstreeks door naar het luik ‘Ik ben advocaat bij de Brusselse balie’.